How to download Homework apk for bluestacks

How to download Homework apk for bluestacks



Homework.apk
Name: Homework.apk
ID: com.homework.android.webkit
Version:
Size: 0.2 Mb



Homework Screen Preview

How to install Homework mod apk for bluestacks
How to mod Homework lastet apk for android
How to install Homework apk for bluestacks

How to install Homework apk for android

- For Android 4.0 or higher:
Please to Settings, look down to Security, and select Unknown sources. Choosing this choice will enable to install apps download from the internet.
- For devices running on lower Android 4.0:
Please go to Settings - open the Applications option, and select Unknown sources, click OK on the popup alert.

Homework Description

Soha nem tudod mi a házi feladat?Használd a Homework alkalmazást!
A Homework, osztályok részére van kitalálva, akik a házi feladatokat számon tudják tartani az alkalmazás segítségével. A lényege az, hogy az osztályokat csoportokra bontva, minden csoportnak egy vagy akár több adminisztrátora lesz, aki felelős a házi feladatokat a GOOGLE TASKS -ra felvinni, és a Homework alkalmazáson keresztül a Google Fiókba bejelentkezni, ezzel engedélyt adva, hogy a Google feladatokat szinkronizálja, hogy azok mindenki által elérhetőek legyenek.
A GOOGLE TASKS alkalmazást csak az adminisztrátoroknak kell használniuk, hogy kényelmesen telefonról óra végén feltöltsék az aktuális feleadatot. A Google Tasks letölthető innen: https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.teamtasks.tasks
Ez után ha megnyitjuk az alkalmazást könnyedén megtekinthetjük tárgyakra lebontva az elkövetkező feladatokat, házi feladatokat, dolgozatok határidejét.
A Homework tartalmaz egy felületet, amin keresztül létre lehet hozni új osztályokat, azon belül csoportokat és az osztályban oktatott tárgyakat. Mivel a különböző csoportok ugyanabból a tárgyból más-más feladatokat kapnak,az osztály létrehozásakor erre is lehetőség van, megjelölni melyek is ezek a tárgyak, amelyeket külön kell kezelni.
Ezentúl ha sikerül az osztályoddal megállapodni, ki vállalja a feladatok feltöltését, mindenki által elérhetővé válnak azok, és rövidebb, hosszabb távú feladatoknak a megjegyzését teszi könnyedebbé.. Ha nem vállalja ezt egy ember, lehetséges több adminisztrátort az admin felületen hozzáadni!
Aki nem szeretné minden nap megnyitni az alkalmazást, lehetséges egy hírlevélre való feliratkozás, amiben naponta iskola után megkapod az elkövetkezendő feladatokat, így kényelmesebben hozzájutsz azokhoz!

What's new in Homework


Homework | 7 Reviewers | | Rating: 4.4

Download Homework patch APK



Search terms:
How to download Homework unlimited apk for laptop
How to use Homework unlimited apk
How to mod Homework apk
How to get Homework lastet apk

Previous Post
Next Post